Nagyon szívesen! Örülünk, hogy így látodKöszönöm a sorozat fordítását! Az anime és a digitális animációs változata is nagy kedvencem. Az első öt rész után úgy gondolom, hogy az élőszereplős sorozat is csatlakozik hozzájuk. Külön megkönnyebbülés, hogy nem próbálták a sori készítők mindenáron az animációs változat történetét újraalkotni. Mivel az élőszereplős sorozatoknak nem kevés korlátja van, ez lehetetlen is lett volna. Tangszan (Tang San) szerepében Sean Xiao telitalálat, és nyuszilány Saou (Xiao Wu) számomra ismeretlen színésznője is nagyon jó a karakterhez. Még nem lépett színre a hét tanítvány közül öt, de már a Nagymestert láthattuk. Bár az ő karaktere (is) rendhagyóra sikerült, mint ahogy később néhány tanítványnál is látni fogjuk, de kifejezetten jól illeszkedik az "élő" környezethez.
Szóval, én máris rajongó lettem
View attachment 1223
Szerencsére nekem nincs ilyen problémám, mp4 a kiterjesztése az összesnek, nekem indul rendesen... Már majdnem megijedtem, hogy az új részről lemaradokHúha, még jó, hogy ellenőriztem - az első 3 rész videója OK-s, de a 4-5-6-7-8. videókat nem játssza le a TV ! Abba is hagytam a letöltést. Ilyennel még nem találkoztam, eddig csak azzal volt baja, aminek a címében 265 volt. Hogy ezek a videók mitől másak, mint a többi, fogalmam sincs. Nincs más választásom, meg kell várnom, amíg egyben felkerül az AvistaZ-ra.
Köszönöm szépen az eddigi feliratokat, gyüjtögetem.
Hát sajnos nekünk csak ezek vannak, nem tudom, miért nem játssza le őket, nekünk működnekHúha, még jó, hogy ellenőriztem - az első 3 rész videója OK-s, de a 4-5-6-7-8. videókat nem játssza le a TV ! Abba is hagytam a letöltést. Ilyennel még nem találkoztam, eddig csak azzal volt baja, aminek a címében 265 volt. Hogy ezek a videók mitől másak, mint a többi, fogalmam sincs. Nincs más választásom, meg kell várnom, amíg egyben felkerül az AvistaZ-ra.
Köszönöm szépen az eddigi feliratokat, gyüjtögetem.
Az első 3 rész teljesen más, névre, méretre, nincs rajta kínai felirat, a további részek máshonnan lettek leszedve. Na mindegy, ezen nem tudok segíteni, remélem az AvistaZ-os verzióhoz is jó lesz a felirat.Hát sajnos nekünk csak ezek vannak, nem tudom, miért nem játssza le őket, nekünk működnek
Igen, máshonnan lettek leszedve, de onnan már nem lehet. Abból dolgozunk mindig, amiből tudunkAz első 3 rész teljesen más, névre, méretre, nincs rajta kínai felirat, a további részek máshonnan lettek leszedve. Na mindegy, ezen nem tudok segíteni, remélem az AvistaZ-os verzióhoz is jó lesz a felirat.
Örülünk, hogy tetszikNagyon tetszik a sorozat! Köszönöm a forditást!
Köszi, nekilátok...A 24. résztől a letöltő link a következő: 6.09 GB folder on MEGA