Samandriel
Fordító
Jinyiwei (brokátba öltözött gárda): kínai katonai titkosszolgálat volt a Ming-dinasztia idején. (wikipedia)
Bővebben: https://hu.wikipedia.org/wiki/Csinji_Vej
Bővebben: https://hu.wikipedia.org/wiki/Csinji_Vej
Nagyon szívesen, örülünk, hogy tetszik! A köszönet nem csak engem illet, hanem a fordító társamat isMár a felénél járok,nagyon tetszik a sorozat. Hálásan köszönöm a fordítást,és a munkádat.
Semmi gond. Viszont kívánjuk neked!Elnézést a fordító társtól,köszönöm a munkáját. Kívánok kellemes ünnepet.
Nagyon szívesen! Neked is jó egészséget és kellemes ünnepet kívánunk!Köszönöm szépen a munkátokat, hálás szívvel vittem a feliratokat. Kívánok Nketek jó egészséget és lelkesedést a további sorozatok fordításához!
Örülünk, hogy tetszett. Te is vigyázz magadra!Köszönöm, hogy veletek tarthattam. Nagyon élveztem. Vigyázzatok magatokra.
Szia! A köszönet nem csak engem illet, hanem a fordítótársamat is. A lilsubs-on a kaszinós dolgok reklámok, azokat ki kell nyomni. Ha pedig a reklám kiléptet a lilsubs-ról is, akkor újra rá kell keresni az oldalra és másodszorra már jó lesz. Kicsit játszani kell vele sajnos, mert ilyen oldalakon általában több reklámot is ráraknak. Regisztrálni semmiképp se regisztrálj sehova, mert azok csak a reklám oldalak, a lilsubs nem igényel regisztrációt.Tisztelt Samandriel ! Nagyon köszönöm a munkádat, sikerült letöltenem a 46. rész kivételével. A javaslat szerint a lilsubs.com-nál sajnos nem tudtam megtalálni, mivel, csak egy kaszinós oldalt ad be, hogy regisztráljak. Ezt nem szeretném, ezért kérek segítséget valamilyen módon ! Köszönettel
Nagyon szívesen! A történet egyik erőssége, hogy majd minden karakter megkapta a saját jellemét, hátterét. Ez a sorozatban lévő kiegészítés, az eredeti regényben nem voltak ennyire kidolgozva.Régen láttam már ennyire lebilincselő sorozatot, borzasztó, hogy 3 évet kell várni a második évadra... Nagyon tetszett, a főszereplő karaktere egészen lenyűgőzö, de a többi szereplő is remek és a császár is bámulatos, a torténet is érdekes no és a csavarok... Nagyon várom a folytatást. Hálás köszönet a feliratokért!