Mennénk ha sütne már végreKöszönöm az extra gyorsaságot. Azért a napocskára is dugjátok ki a fejecskéteket.
Mennénk ha sütne már végreKöszönöm az extra gyorsaságot. Azért a napocskára is dugjátok ki a fejecskéteket.
Hát, amilyen szeszélyes mostanában az idő, lehet előbb végig érünk egy sorozaton, mint hogy kisüssön a nap.Sorozat vége után is ráér!![]()
![]()
Csak viccelek!
![]()
![]()
![]()
Ez megér mindent ez a sorozat! Rég láttam ilyen jót az Untamed óta!Hát, amilyen szeszélyes mostanában az idő, lehet előbb végig érünk egy sorozaton, mint hogy kisüssön a nap.![]()
Szerintem mindkettőnk nevében mondhatom, hogy mi is nagyon megszerettük, ezért is haladunk vele talán ilyen gyorsan és viszonylag zökkenőmentesen.Ez megér mindent ez a sorozat! Rég láttam ilyen jót az Untamed óta!![]()
Az a jó, mert különben csak szenvedés lenne, annak meg nem csak mi innánk meg a levét, hanem Ti is... Tapasztatltam már 1-2 sorinál sajnos.Szerintem mindkettőnk nevében mondhatom, hogy mi is nagyon megszerettük, ezért is haladunk vele talán ilyen gyorsan és viszonylag zökkenőmentesen.![]()
Hát igen, kényszerből nem az igazi...Az a jó, mert különben csak szenvedés lenne, annak meg nem csak mi innánk meg a levét, hanem Ti is... Tapasztatltam már 1-2 sorinál sajnos.
Javasoltam még egy soroatot, de kiderült viki-n már lefoglalták...Hát igen, kényszerből nem az igazi...De nem hiszem, hogy beleununk majd a megkezdett projektekbe. A sorozat szórakoztat minket, mi meg egy-egy elkapott jelenettel egymást, a fordítás során, így sosem unalmas.
![]()
Van, meg lesz is még új a nap alatt ne aggódj.Javasoltam még egy soroatot, de kiderült viki-n már lefoglalták...![]()
Nem azért aggódtam, csak olyan fordítja... Na mindegy isVan, meg lesz is még új a nap alatt ne aggódj.![]()
Én is nagyon bírom, meg a dokit és a zöldség kísérleteit isKöszi szépen a fordítást. Imádom ezt a sorozatot. Nemcsak a három főkaraktertől vagyok odáig, a mellékszereplők is annyira jók. A szolgálólánytól kinyúlok.
Maguk az ügyek is érdekesek.