Köszönjük szépen, neked is jó pihenéstNagyon szépen köszönöm az egész sorozatot,és a munkátokat.![]()
Most jöhet a maraton.
Kívánok jó pihenést a következő munkátokig.☀
Szia! A következő oldal segítségével tudsz letölteni Viki-ről. Én is ezt használom. LilSubs.com: Download Subtitles from: Youtube, Viki and More!Szia Samandriel ! ! !
Tudnál adni egy olyan letöltő oldalt amihez jó a felirat,a Vikiről nem tudok letölteni,köszönöm előre is.
Szia! Csatlakozom az előttem lévő válaszhoz, illetve ha lilsubs-al nem megy, tubeoffline-al tudod még megpróbálni.Szia Samandriel ! ! !
Tudnál adni egy olyan letöltő oldalt amihez jó a felirat,a Vikiről nem tudok letölteni,köszönöm előre is.
Megér egy két misétKöszönöm szépen a sorozat fordítását!A trailer valamint a leírás alapján jónak ígérkezik.
Mi is nagyon szerettük fordítani, úgy kerek volt egyben az egész.Nagyon szépen köszönöm a sorozat fordítását. Szerintem egyike a legjobb kínai sorozatoknak. Imádtam minden percét. Hol agyonizgultam magam, hol fetrengtem a röhögéstől, hol meghatódtam, szóval minden benne volt, ami egy jó sorozathoz kell. A karakterek pedig egytől egyig a szívemhez nőttek.