Feliratfájl (.srt) megnyitása, hozzárendelése videóhoz

Kedves Dijus! Köszönöm mindenkinek aki másokkal megosztja angol tudását, fordítását. Nem értek sokat a technikához, régen sikerült srt-t filmhez passzítanom, de most elakadtam. Valószínűleg elállítottam valamit. kérdésem 1: a letöltött srt-t milyen alkalmazással nyitom meg? (nekem most jegyzettömböt ajánl fel a gép), 2: mivel külföldön indavideo nem nézhető, marad a Viki-s angol-nyelvű lejátszás amihez szeretném csatolni online a szöveget. Segítségedet előre is köszönöm. (idősősebb generáció külföldön) ( :) )
 

Dijus

Főadminisztrátor
Staff member
Továbbá az első kérdésedhez (feliratfájl megjelenítése a videón) is készítettem képes útmutatót ugyanoda :)

Magát a feliratfájlt teljesen mindegy, mivel nyitod meg (ha .srt), ha nem akarsz változtatásokat eszközölni rajta.
 
Köszönöm szépen. Arról hogy milyen lejátszóval nézem, fogalmam sincs. A VCL-t mindig feltelepítem ha összeomlás miatt telepítik a Windowst, mert amit a Windows felajánl, nem szeretem. Megszoktam a VCL-t vagy 15 éve. Online filmlejátszásokhoz nem kérdez ilyet a gép hogy mivel akarom lejátszani. Jelen orszában pedig nem töltök le filmeket (tényleg ki tudják az ilyet listázni 1 évvel későbbre is) . Szabadság alatt kevés az idő, hogy ilyet csináljak. Marad az Online nézés, amit el tudok érni.
 
Köszönöm a Vkis felírat leírást. Ezt Használom. Jelenleg azért jött a képbe a Viki, mert aBloody Romance-t szerettem volna megnézni ez nincs magyar felírattal, és itt Filmleírásnál azt olvastam, hogy a felírat a Viki angolnyelvű változatáshoz készült. Ezért fogtam bele az utánjárásba. Mindent köszönök, hogy időt szánsz a többség számára valószínűleg ponegyszerű problémákra is.
 

Dijus

Főadminisztrátor
Staff member
A Bloody Romance-t én készítem a Vikin :D Ott nyugodtan lehet nézni.

Az indavideós problémára a Hola bővítményt javaslom, mellyel külföldről is lehet nézni az oldalt.

Nagyon szívesen, bármi kérdés vetődne fel, írd nyugodtan.
 
Top