Three Lives, Three Worlds, The Pillow Book - TERVEZETT

Status
Not open for further replies.

Dijus

Főadminisztrátor
Staff member
pillowbook-2.jpg

The Flame's Daughter avagy a Láng gyermeke című sorozat után a főszereplő színésznő teljesen hozzám nőtt! 2019 december végén induló új sorozatában viszont láthatjátok a képernyőn az én munkám nyomán :love: 😊 Én már alig várom!


pillowbook-1.jpeg
pillowbook-3.jpeg
pillowbook-4.jpg

A magyar változatot a Viki munkája nyomán fogom elkészíteni majd.
 
Last edited:
Szia Dius! Nagyon jó hogy bevállalód csak szólnák hogy más is betervezte ezt a sorozatot ! Nem szeretném hogy problémád legyen ebből amúgy is folyton vádolnak,és bántanak igazságtalanul!
 

Dijus

Főadminisztrátor
Staff member
Szia Nazuna! Nagyon köszönöm, hogy szóltál! Ászia ékkövein nem láttam betervezve se az új, se a 3 hónapnál régebbi kategóriában. Továbbá, a fordítói csoportban sem, ahová a fordítók szokták írni a tervezetteket. De utána járok.
 
Szia Dijus!Szeretném megköszönni a sorozatok fordításait mindegyik nagyon tetszik amit fordítottál.A tervezett The pillow book-ot ha jól emlékszem az Aranysárkány tervezte be fordítani.Én személy szerint nagyon várom azt a sorit is.Üdv:Erika
 
Szia Dijus! Érdeklődőm ez az új sorozat kötődik-e valamilyen formában a korábban készült "Three Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossom" sorozathoz (mind két szereplő abban játszott) vagy pusztán csak a véletlen folytán hasonló a szereplők/karakterek külső megjelenése.. ;)
 

Dijus

Főadminisztrátor
Staff member
pillowbook-cm.png

Itt láthatjátok, hogy nem "újkeletű" dolog a sorozat fordításának gondolata, ahogyan a Viki-s üzenetem jelzi, 3 monhts ago = 3 hónappal ezelőtt fogalmaztam meg a csatorna CM-je felé a szándékomat, amely lassan 4! hónapja is van, mivel nem jelzi pontosan a dátumot. Csakhogy a CM pontosan ezóta nem volt jelen az oldalon, így válaszolni sem tudott nekem.​

Aki velem tart majd, azt megörvendeztetem a minőségi munkámmal 😊 Én már nagyon várom!
 
Status
Not open for further replies.
Top