Dijus Ashes of Love (34/60) [2018]

Dijus

Főadminisztrátor
Üzemeltető
Egyszerűen képtelen vagyok dalszövegeket rendesen visszaadni, ezért azt a katasztrófát eltüntetvén Samandriel (ő az egyik író a csapatban) segítségét kértem a sorozat nyitó főcímdalának lefordításához. Ezentúl az ő munkájával élvezhetitek a részek első perceit. Még egyszer nagyon köszönöm a segítségét! ☺️


Dalszöveget írta: Hai Lei
Zenét szerezte: Jason Hong
Énekli: Mao Buyi

Magyar szöveg: Samandriel​
 
Utoljára módosítva:

Dijus

Főadminisztrátor
Üzemeltető
Lefordítottam teljes egészében a részek végén felcsendülő dalt, a sorozat záró főcímdalát, melyet Sa Dingding (a sorozatban a Sors istennője) énekes-, és színésznő énekel.


Dalszöveget írta: Yu Hong
Zenét szerezte: Sa Dingding
Énekli: Sa Dingding​
 

Dijus

Főadminisztrátor
Üzemeltető
ashes-21.png
ashes-23.png

Megérkezett a sorozat 21, 22 és 23. részének magyar változata :love:

Emlékeztető: Jin Mi-nek ki kell állnia a megváltás próbáját, hogy halhatatlanná, méghozzá istennővé válhasson és a lelke megtisztuljon. Ezért a Mennyei császár leküldi őt a Halandók Birodalmába, ahol megannyi megpróbáltatás és cselszövés vár rá...

Xu Feng és Jin Mi sorsa egymásba fonódik. Apránként betekinthetünk Liu Ying és Mu Ci múltjába is. És megismerkedhetünk Suli-val is.

Online nézhető: Ashes of Love (2018)

KIEGÉSZÍTÉS
 
Utoljára módosítva:

Dijus

Főadminisztrátor
Üzemeltető
KARAKTEREK - SPOILERES - CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE

yan you.jpg
Avagy Puchi úrfiként találkozhattunk vele először a sorozatban. Miután kitiltották a Mennyek Birodalmából Suli (az Őrző) fogadta az oltalmába. Fogadott fia lesz, így anyjaként szólítja. Sodródik az árral, részt vesz a cselszövéseiben. Run Yu-val különös kapocs fűzi össze, ugyanis testvérek. Feladata megölni Xu Fenget.​

háromlier.png
Amikor Yan You a 21. részben visszamegy az anyjához Li'er után szól. Csakhogy ez a név nem neki, hanem egy kisfiúnak szólt. Távozván elbeszélget a kisfiúval és megtudja, hogy ő neki is Li'ernek kell lennie. Megkérdezik egymástól, mik is valójában, majd Yan You elmondja neki, hogy ő is egy Li'er, és ő is olyan, mint ő. Ám mindketten utánzatok csupán. Suli az igazit velük pótolja.

Az igazi Li'er = Run Yu​

suli-1.png
suli-2.png
Run Yu édesanyja. Az őt ért traumák után megőrül és mindenkivel megpróbálja pótolni fiát. A 21. részben láthatjuk először, az Őrzőként. A történetéről külön fogok írni majd.​
 
Utoljára módosítva:

Dijus

Főadminisztrátor
Üzemeltető
ashes-24.png
Induljon a hét olyan jól, mint ahogyan befejeződött, a sorozat folytatásával ☺️ Elkészültem a 24. rész magyar változatával is :love:

KIEGÉSZÍTÉS
Nanping nagyúr a markában tartja Jin Mi-t, ugyanis azt akarja a lánytól, hogy ölje meg a királyt. Ehelyett azonban Xu Fengnek segít megszabadulni a hataloméhes Nanpingtől. Ennek következtében elhitetik vele (és mindenkivel), hogy már tényleg nincs sok hátra az uralkodónak... Csakhogy már a lány ezzel is szégyent hoz a király fejére, mert szétkürtöli, hogy az uralkodó merevedési problémákkal küzd.

Online nézhető: Ashes of Love (2018)
 
Utoljára módosítva:

Dijus

Főadminisztrátor
Üzemeltető
ashes-26.png
Ma is elkészültem egy résszel, meghoztam a 26. rész magyar változatát is :love:

Egyre kezd forrósodni a levegő... Xu Feng próbálja meghódítani Jin Mi szívét, aki határozottan viszonozza az érzéseit.

Ebben a részben egy új dal csendül fel, melynek a teljes fordítását az elkövetkező napokban megtalálhatjátok itt, a fórumon. Ugyan olyan formában, ahogyan az előző kettőt is.

Online nézhető: Ashes of Love (2018)
 
Nagyon szépen köszönöm!!!! Mindig rettentő hálás vagyok a munkáért, amit a fordításokkal végeztek, mivel különleges élményt adtok. Tévét már rég nem nézek.... általatok fedeztem fel egy "új világot"! Hálásan köszönöm!
 
Top