Mindig úgy örülök a kedves soraidnak, nagyon aranyos vagyKöszönöm szépen a munkádat, vagyis a teljes sorozat fordítását!!! ♥Minden tiszteletem a tiéd!!
![]()
Nagyon szívesen ^^ Örülök, hogy így találodKöszönöm szépen, szeretem a fordításaid, igényes, jó munka.
Tényleg szóhoz sem jutok!Gyönyörű a zenéje. Még nem néztem meg a sorozatot, mert nem volt időm. Most szabadságon leszek 2 hétig és végig fogom nézni és minden percét élvezni fogom és beszámolok majd Neked róla. hogy hogy tetszett. Bár előre jelzem, hogy a bemutatója és amit eddig láttam belőle az is már megfogott, úgyhogy valószínű az egyik kedvenc sorozatom lesz!!!♥Letöltöttem a gépemre a sorozatot a feliratoddal együtt és így bármikor újra nézhetem majd!
Igazán megérdemled a köszönő sorokat, hiszen nagyszerű munkát végeztél!!! Ez a minimum amit megtehetek a munkádért, mert nem kis dolog volt ez!! Kellett hozzá hatalmas kitartás, nagy tudás, óriási erő és nem utolsó sorban szív és önzetlenség, mert megosztottad velünk és ez az ami naggyá tesz Téged a szemembe. Ezt köszönöm neked, mert önzetlen vagy és megosztod a tudásodat velünk!!Még egyszer köszönök mindent, később jelentkezem!!!
![]()
Nagyon szívesenKöszönöm a befejező rész feliratát, és ebbe a hosszú sorozat fordításába fektetett munkádat!![]()
Nagyon szívesen ^^ TervezekKedves Dijus!
Köszönöm szépen ezt a remek fordítást. Remélem még sok ilyen színvonalas munkát fogsz adni nekünk.![]()
AaawDijus, köszönöm szépen ezt az igazán aprólékos és igényes munkát. Végig néztem/végig éltem ezt a sorozatot. Kevés történetet komponáltak meg így - persze amit én láttam/olvastam - amiben, egy ember küzdelmét mutatja meg a sorsal. Mit is írok egy emberét?... Az összes szereplőét, akiknek küzdelmét a történeti szálakon át mutattak be. Amit viszont hiányoltam, vagy legalább is számomra nem volt meggyőző az, ez az "orgyilkos közösség" élete nem igazán lett kidolgozva. A hölgy érkezésekor még volt egy pár közösségi jelenet, de az egy pár rész után eltünt. A legyezőről egy gondolat: Ha Chang An lenyúzott bőréből készítette, akkor annak bőre egy csecsemőével vetekszik. Olyan fehér anyagból van és olyan vékony -átlátszik rajta az írás -, hogy én ezt nem hiszem elTovább nem részletezve az előbbieket, kívánok még, több ilyen jó sorozat kerüljön a kezeid közé és bánj velük ilyen jól mint ezzel, mert ez meg érdemelte és te is meg érdemled érte az összes dícséretet, amit eddig kaptál a munkádért!