Befejezett Dijus Samandriel Fights Break Sphere (2018)

Dijus

Főadminisztrátor
Üzemeltető
Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy hol lehetne letölteni a sorozatot?

Előre is köszönöm!
Szia!

A csatolt feliratok felett (Attachments) találsz egy ilyen sort: Letöltési lehetőség (Mega.nz) Ez egy link, ami elvisz arra az oldalra, ahol le tudod tölteni magát a sorozatot.
 
Helló,új vagyok még az oldalon és Indavideó-n is követem a munkáidat. Nagyon köszönöm a sorozatokat amin dolgozol,imádom őket:) Érdeklődni szeretnék hol tudnám magát a sorozatokat is letölteni nem csak a feliratot. Nagyon szépen köszönöm előre a segítségedet.
 

Samandriel

Fordító
Helló,új vagyok még az oldalon és Indavideó-n is követem a munkáidat. Nagyon köszönöm a sorozatokat amin dolgozol,imádom őket Érdeklődni szeretnék hol tudnám magát a sorozatokat is letölteni nem csak a feliratot. Nagyon szépen köszönöm előre a segítségedet.
Szia! A részeket ugyanúgy megtalálod közvetlen a feliratok felett, Letöltési lehetőség címen.
 

Dijus

Főadminisztrátor
Üzemeltető
Köszönöm a segítséget:) Valamiért nem tudom a feliratot csatolni az adott részhez. Leszedtem próbáltam hozzá csatolni. De amikor elinditom a részt,semmi. VLC-t használok eddig mindig jó volt. Elnézést és köszönöm a segítséget.
Ajánlom figyelmedbe a Technikai szekciót és abból is azt a részt, amelyben pont ehhez a problémához készítettem leírást: https://doramapercek.hu/kozosseg/in...-ass-sub-és-a-többi-párosítása-a-videóhoz.24/
 
Próbaltam úgyis ahogy mondtad..de nem tudom hogy szedjem külön a feliratokat, lehet ez a gond,igy nem játsza le. ahogy elinditom irja hogy a felirat hozzáadva, de mégsem adja ki a magyar feliratot.
Nem mondanám magam túl hozzáértőnek, de azért megpróbálok segíteni. Azoknál a feliratoknál nem működik a dolog, amikor egyszerrre több felirat van egyben? pl: 36-37 Ilyenkor rar formátumban van és nem srt-ben. Ilyenkor ki kéne "csomagolni" a fájlt. Tölts le vmi rar opener vagy hasonló programot hozzá, ha nincsen ilyen a gépeden.
 

Dijus

Főadminisztrátor
Üzemeltető
Próbaltam úgyis ahogy mondtad..de nem tudom hogy szedjem külön a feliratokat, lehet ez a gond,igy nem játsza le. ahogy elinditom irja hogy a felirat hozzáadva, de mégsem adja ki a magyar feliratot.
Nem vagy benne a letöltési listában, ami azt jelenti, hogy nem is töltötted le a Fights Break Sphere nevezetű sorozat magyar feliratait. Míg nem szeded le őket, addig nem tudunk neked segíteni, mert nem lehet.​

Az alábbi képpel illusztrálom, hol is vannak a feliratok a posztokban:

feliratok.png
Ezek itt a feliratok, ezeket kell letöltened.

Továbbá, ne felejtsd el letölteni az E01-14 részeket is!
 
Utoljára módosítva:
Top