Dijus It's Not Easy Being King (17/20) [2017]

Dijus

Főadminisztrátor
Üzemeltető
King-is-not-easy.jpg


Cím: It's Not Easy Being King | 大王不容易
Magyarul: Nem könnyű az uralkodói lét
Évjárat: 2017
Műfaj: kosztümös, vígjáték, dráma, romantikus
Részek száma: 20
Állapot: FOLYAMATBAN

Mi lesz, ha egy átlagos leány beleszeret egy gárdistába. Talán semmi, azonban egy varázsütésre testet cserél a császárral, mely cseppet rontja az esélyeit a férfinál... Vajon mi fog történni?

A magyar változat a DramaFever angol verziója alapján készült!
 

Attachments:

Utoljára módosítva:

Dijus

Főadminisztrátor
Üzemeltető
KIEGÉSZÍTÉS

xiwangmu-4.jpg

Csak hogy egy kicsit előrevetítsem a "testcserés támadás" (It's Not Easy Being King) utolsó pár részét... Xi Wang Mu-ról lesz szó, pontosabban az ő birodalmával fog háborúba keveredni majd a Zhou-dinasztia.

Magyarul a Wikipédián olvashattok róla: https://hu.wikipedia.org/wiki/Hszi-vang-mu

A sorozatban a birodalmát "Western Goddess tribe"-ként fordítják, ami annyit tesz magyarul, hogy a "Nyugati istennő törzse", viszont én meghagyom az eredeti formátumában Xi Wang Mu-ként.

It's Not Easy Being King 16. része a napokban érkezik ^^

Szép vasárnap délutánt!
 

Dijus

Főadminisztrátor
Üzemeltető
kingisnoteasy18.JPG
Sokat gondolkodtam azon, hogy folytassam-e, egyáltalán befejezzem-e a sorozatot... hiszen már mindnyájan láttátok. Végül úgy döntöttem, hogy befejezem. Nem hagyom nyitva. Hátha valakit érdekelni fog.​
Az utolsó 3 részt egyben tervezem feltenni!
 
Kedves Dijus! Olvastam a Facebook oldaladon a közleményt, érdekelne, hogy ennek a sorozatnak az utólsó 3 része fel fog még kerülni ide? Nagyon szomorú lennék, ha nem, mert akkor sajnos törölnöm kellene a sorozatot a gépemről mert én nem vagyok Online nézős és nem is akarok az lenni. Akkor csak a két másik lány fordításáért fogok ide látogatni hozzád sajnálom, hogy ezt kell mondanom. Remélem még változik a helyzet valamikor, üdv. Marcsi34
 
Nagyon szépen köszönöm a munkádat én nem láttam még ezt a sorozatot és szeretném ha meglenne az utolsó 3 rész is. Ha még sem teszed fel a feliratot kérlek tudasd mert akkor le kell törölnöm és hozzá sem kezdek a megnézéséhez. A továbbiakban kívánok neked kitartást és minden jót. Sajnos már nem fogom tudni követni a többi munkádat mert én nem tudok onlin nézni sorozatot. Előre is köszönök mindent!
 
Kedves Dijus!
Szeretném megkérdezni, hogy augusztus óta változott-e a terved ezzel a sorozattal kapcsolatban. Akkor azt ígérted, hogy befejezed a maradék 3. részt egyben teszed fel. Csupán érdeklődöm, nem sürgetés miatt kérdeztem.
Válaszodat köszönöm, remélem pozitívan nyilatkozol, köszi: Marcsi34 :love:🥰😊
 
elöször is köszönöm szépen az eddigi részeket. Nem bántásként csak érdeklődnék az utolsó 3 résznek lessz magyar fordítása vagy ne várjak rá? Köszönöm szépen előre is a válaszod.
 
Top