Befejezett Dijus Samandriel Joy of Life (2019)

Tisztelt Samandriel ! Nagyon köszönöm a munkádat, sikerült letöltenem a 46. rész kivételével. A javaslat szerint a lilsubs.com-nál sajnos nem tudtam megtalálni, mivel, csak egy kaszinós oldalt ad be, hogy regisztráljak. Ezt nem szeretném, ezért kérek segítséget valamilyen módon ! Köszönettel :)
 

Samandriel

Fordító
Tisztelt Samandriel ! Nagyon köszönöm a munkádat, sikerült letöltenem a 46. rész kivételével. A javaslat szerint a lilsubs.com-nál sajnos nem tudtam megtalálni, mivel, csak egy kaszinós oldalt ad be, hogy regisztráljak. Ezt nem szeretném, ezért kérek segítséget valamilyen módon ! Köszönettel
Szia! A köszönet nem csak engem illet, hanem a fordítótársamat is. A lilsubs-on a kaszinós dolgok reklámok, azokat ki kell nyomni. Ha pedig a reklám kiléptet a lilsubs-ról is, akkor újra rá kell keresni az oldalra és másodszorra már jó lesz. Kicsit játszani kell vele sajnos, mert ilyen oldalakon általában több reklámot is ráraknak. Regisztrálni semmiképp se regisztrálj sehova, mert azok csak a reklám oldalak, a lilsubs nem igényel regisztrációt.
 
Régen láttam már ennyire lebilincselő sorozatot, borzasztó, hogy 3 évet kell várni a második évadra... Nagyon tetszett, a főszereplő karaktere egészen lenyűgőzö, de a többi szereplő is remek és a császár is bámulatos, a torténet is érdekes no és a csavarok... Nagyon várom a folytatást. Hálás köszönet a feliratokért! ❤
 
Nos én most így, hogy kész végig az első évad, csináltam egy 1-46-ig maratont. Eszméletlenül jó volt, még egyszer végig nézni ezt a sorozatot. Talán a Dee nyomozó történetei sem voltak ennyire csavarosak, mint ez a sztori eddig. Nagyon köszönöm a munkátokat, igazán szuper csapat vagytok ;)
 

Samandriel

Fordító
Régen láttam már ennyire lebilincselő sorozatot, borzasztó, hogy 3 évet kell várni a második évadra... Nagyon tetszett, a főszereplő karaktere egészen lenyűgőzö, de a többi szereplő is remek és a császár is bámulatos, a torténet is érdekes no és a csavarok... Nagyon várom a folytatást. Hálás köszönet a feliratokért!
Nagyon szívesen! A történet egyik erőssége, hogy majd minden karakter megkapta a saját jellemét, hátterét. Ez a sorozatban lévő kiegészítés, az eredeti regényben nem voltak ennyire kidolgozva.
 
Top