Kedves Irisz!Kedves Dijus!
Köszönöm az eddigi részek forditádsait, a filmeket amik hiányoznak honnan tudom letölteni?
A letöltési lehetőség igaz minden fordításodra?
Köszönöm:
Irisz
Gratulálok a sikeres vizsgákhoz. Köszönöm szépen a feliratot. Egyik szemem sír, a másik meg nevet - az Ashes is Love folytatását vártam.![]()
Ez van... lesz majd az is... Ha x-et fordítom, akkor y- kell, ha z-t fordítom, akkor megint más kell...
Ne haragudj, de elegem volt a megjegyzéseidből. Egyrészt, míg én a szabadidőmet áldozom arra, hogy másokat szórakoztassak, s ingyen és bérmentve viszik a munkáimat, mintha amúgy teljesen természetes lenne, addig senkinek semmi beleszólása nincs abba, hogy mit és hogyan csinálok. Hadd döntsem már el, mire áldozom a szabadidőmet. Másrészt, nem ígértem semmit, a kiírásban a két nagyobb volumenű sorozatomról volt szó. Igen, ennek a címe is szerepelt. Szerintem örülni kellene annak, ami van és nem folyamatosan szemrehányást tenni, mert ez igenis az.Nemrég te ígérted, hogy a Bloody Románc után az Ashes következik - csak ezért a csalódás. Nem szemrehányás volt, csak szomorú vagyok.
Sajnálom, ha így értetted, elnézést kérek.Ne haragudj, de elegem volt a megjegyzéseidből. Egyrészt, míg én a szabadidőmet áldozom arra, hogy másokat szórakoztassak, s ingyen és bérmentve viszik a munkáimat, mintha amúgy teljesen természetes lenne, addig senkinek semmi beleszólása nincs abba, hogy mit és hogyan csinálok. Hadd döntsem már el, mire áldozom a szabadidőmet. Másrészt, nem ígértem semmit, a kiírásban a két nagyobb volumenű sorozatomról volt szó. Igen, ennek a címe is szerepelt. Szerintem örülni kellene annak, ami van és nem folyamatosan szemrehányást tenni, mert ez igenis az.