Az első pár részben lassan indul a történet, de nagyon megéri kivárni a végétSzép választás! Kivárom a teljes fordítást, de köszönöm előre is!![]()
Nagyon szívesen! Szerintem megéri végig nézni. Az első pár részben egy kicsit lassan indul be a történet, de aztán egyre érdekesebb lesz, különösen a vége nagyon jó. Zhang Xiaojing és Long Bo karaktere a kedvencem belőle.Nagyon köszönöm az eddigi feliratokat, igaz még csak a 11. résznél járok. Volt már olyan kínai sorozat amivel befürödtem, ezért is nem köszöntem meg a feliratokat addig, amíg nem voltam biztos benne, hogy végig fogom nézni de most már 100%. Nagyon jó a történet, a színészek és persze a zene..imádom őket! Nagyon kíváncsi vagyok mi fog még történni. Hálásan köszönöm a munkátokat!![]()
Ezt jó tudni, mert így nem ér csalódás az elején, és tényleg türelmesebben kivárom, míg kibontakoznak a dolgok. Köszi!Az első pár részben lassan indul a történet, de nagyon megéri kivárni a végét![]()
Sajnos lassan végig is érünk veleKöszönöm, a fordító csapatnak, hogy nem bírnak "nyugton maradni" és új részekkel lepnek meg minket!![]()
Nekem egy perc sem tűnt lassúnak, érdekes sorozat remek színészekkel, történettel és betétdalokkal. Nekem Long Bo és Cao Poyan az abszolút kedvenc. Cao Poyan története nagyon megfogott, nagyon sajnáltam őt.Nagyon szívesen! Szerintem megéri végig nézni. Az első pár részben egy kicsit lassan indul be a történet, de aztán egyre érdekesebb lesz, különösen a vége nagyon jó. Zhang Xiaojing és Long Bo karaktere a kedvencem belőle.A legjobb benne szerintem, hogy valóságérzetű.