Samandriel Nevra The Rebel Princess (2021) [40/68]

Samandriel

Fordító
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Cím: 上阳赋 |The Rebel Princess (Monarch Industry)
Magyarul:
Megjelenés:
2021. január 9.
Részek száma: 68
Részek hossza: 45 perc
Műfaj: történelmi, romantikus, dráma

Szereplők:
Zhou Yiwei, mint Xiao Qi
Zhang Ziyi, mint Wang Xuan (A'Wu)
Tony Yang, mint Ma Zidan
Yu Hewei, mint Wang Lin főminiszter
Liu Duandaun, mint Song Huaien

Ismertető:
Wang Xuan (Zhang Ziyi) egy 15 éves nemeslány, akinek élete a feje tetejére áll, mikor egy elrendezett házasságra kényszerítik Xiao Qi-vel (Zhou Yiwei), egy rettenthetetlen, de alacsony származású tábornokkal.
A nem túl ígéretes kezdetek ellenére kettőjük között szoros kötelék alakul ki, miközben megpróbálnak átvészelni egy sor keserű hatalmi harcot és összeesküvést, amelyek azzal fenyegetnek, hogy térdre kényszerítik a császári udvart (és a birodalmat).
Kettejük sorsa végül a trónig juttatja őket, ám a rideg császári családban ennek nem mindenki örül, és a fenyegetések hada csak ezután veszi kezdetét...

Fordítók: Nevra és Samandriel

Online a Viki-n.
 

Attachments:

Utoljára módosítva:

Samandriel

Fordító

Samandriel

Fordító
El kezdtem nézni, nem lehet abba hagyni. Nagyon jó "kis ?" film (68rész). Pörögnek az események, a szereplőknek nagyon drukkolok. Köszönet a szupi és gyors fordításért. Ezer hálám.
Nagyon szívesen! Hát igen, nem egy rövid sorozat :D És szívesen veszünk minden vele kapcsolatos véleményt, én például szeretek beszélgetni az adott sorozatokról, témákról és kíváncsi is vagyok, másoknak mi a véleménye róluk :D
 
Top