Samandriel
Fordító
Nagyon szívesenKöszönöm a fordítást és a letöltési lehetőséget is.Szép történet, gyönyörű kivitelezéssel! Köszönöm az élményt
![]()
Nagyon szívesenKöszönöm a fordítást és a letöltési lehetőséget is.Szép történet, gyönyörű kivitelezéssel! Köszönöm az élményt
![]()
Szia! Ezt pont ma akartam kirakni, már készül hozzá a poszt, az előzetes pedig már fordítvaSziasztok. Nem tudtam hova írhatnék, ha nem ide, elnézést kérek. A youtube-on összefutottam egy érdekesnek tűnő animációs filmmel, valakinek lenne kedve lefordítani?
SzívesenKöszönöm szépen.![]()
Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszikKöszönöm szépen a fordítást és a letöltési lehetőséget. Nagyon szép filmeket választasz.
SzívesenKöszönöm a film fordítását és letöltési lehetőségét.
Szia! Az általam fordított filmeket már csak égetett formában osztom meg. A film hamarosan felkerül az online részre és ott megtudod majd nézniKedves Samandriel! Szeretném letölteni, de nem látok olyan opciót![]()
KöszönömSzia! Az általam fordított filmeket már csak égetett formában osztom meg. A film hamarosan felkerül az online részre és ott megtudod majd nézni![]()
Szia! Milyen linkre gondolsz?Szia az lenne a kérdésem hogy hol tudom megnézni magyar felirattal a filmet? melyik app az amelyik lejátsza a linket?
Szia! Nagyon szívesenSzia Samandriel!
Köszönöm a fordítást és a letöltési lehetőséget!![]()